Notícies de la Cambra

Et vols presentar als Premis Pime de l'Any?

Banc Santander i les Cambres de Tarragona i Reus convoquen, en col·laboració amb la Cámara de España i La Vanguardia, la cinquena edició del Premi Pime de l'Any de Tarragona. L'objectiu d'aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació.

El termini de presentació de candidatures per al premi Pime de l'Any 2021 es va obrir el 24 de març i es tancarà el 21 de maig.

A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d'euros, al tancament de l'exercici 2020, que tinguin la seu social a la província de Tarragona.

A més de l'elecció de la Pime de l'Any, el jurat podrà concedir, a més, quatre accèssits en les categories d'Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Empresa Responsable.

Amb caràcter extraordinari, en aquesta edició s'ha inclòs una Menció Especial Reinvenció Covid per premiar les iniciatives que han desenvolupat les petites i mitjanes empreses espanyoles per adaptar-se a la situació de pandèmia provocada pel coronavirus: noves línies de negoci, nous canals de venda, diversificació d'activitats de la companyia, implantació del teletreball o qualsevol altre.

L'empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l'Any 2021, que es decidirà en el primer trimestre del 2022. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits i la Menció Especial concorreran al Premi Nacional en les seves respectives categories.

Com participar-hi

Les empreses interessades hauran d'omplir el formulari d'inscripció que trobaran a les pàgines web de la Cambra de Tarragona i la Cambra de Reus, on també poden consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d'ocupació, amb especial atenció a l'ocupació indefinida; les accions de formació pels empleats; la internacionalització de l'empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes socialment responsables i les ja esmentades iniciatives per adaptar-se a la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Gairebé 4.000 pimes participants

El Premi Pime de l'Any es consolida amb aquesta cinquena edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. El Rei va lliurar als guanyadors dels Premis Nacionals 2020. El Premi nacional Pime de l'Any 2020 va recaure en l'alacantina FacePhi. El Accèssit Nacional d'Internacionalització va ser per Fonyou Telecom, de Madrid. La barcelonina Wallbox Chargers va rebre l'accèssit Nacional d'Innovació i Digitalització. El d'Empresa Responsable es va atorgar a l'asturiana Enginyeria Projectes & Consulting Llança. Finalment, la Menció Especial a la Millor Iniciativa en la Lluita contra la Covid va correspondre a Gas N2itrogen.

Des de la constitució d'aquest Premi, l'any 2017, més de 3.900 empreses han concorregut a la mateixa en les diferents categories.


Segueix-nos!

Agenda