Notícies de la Cambra

Hard Rock, no podem renunciar a aquest projecte

Davant la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en relació al projecte de Hard Rock Entertainment World a l’àmbit del CRT i l’anunci per part de la Generalitat de Catalunya de que es procedirà a la modificació del Pla Director Urbanístic (PDU) per tal de fer possible aquesta infraestructura, la Cambra de Tarragona demana al Govern del país una actuació ràpida per tal de desencallar aquest assumpte.

La Corporació tarragonina es va posicionar des d’un primer moment per l’oportunitat i la necessitat d’aquest projecte, si bé entén que s’han de considerar també tots els aspectes lligats directament a la seguretat i la mobilitat de les persones.

Per això demana a totes les parts i també als agents del territori que impulsin les mesures necessàries per fer-lo viable. Seria una greu irresponsabilitat generar impediments en un moment en el que Hard Rock significaria un gran impuls inversor davant una crisi, sense precedents, com la que estem patint.

Demanem que, des de la responsabilitat, el compromís amb el territori i amb la seguretat de les persones  es facin les modificacions que calguin per garantir la viabilitat del projecte i fer-lo realitat.


Segueix-nos!

Agenda