Notícies de la Cambra

Acord de col·laboració amb l'Ajuntament de Constantí

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha visitat l’Ajuntament de Constantí on ha estat rebuda per Óscar Sánchez, alcalde. L’acte s’emmarca en la ronda de trobades periòdiques que des de la Corporació tarragonina es mantenen amb els municipis de la demarcació amb l’objectiu d’aportar la nostra experiència en àmbits tant diversos com són la promoció econòmica, el foment de la formació i l’emprenedoria, així com establir línies de col·laboració per tal de compartir sinèrgies pel bé comú de les empreses del territori.

En aquest sentit, en el decurs de la reunió les dues parts han acordat impulsar projectes de manera conjunta a Constantí, amb especial incidència al Polígon Industrial. La trobada ha comptat amb diversos representants de l’Ajuntament, així com també de tècnics de la Cambra.

Laura Roigé, ha dit que “Constantí és un dels municipis més importants del territori i l’hem de mimar”. A més, ha afegit que treballen en “grans projectes perquè Constantí té un gran pol logístic dins del polígon industrial, que és el més important de Catalunya, i volem contribuir a impulsar-lo per tal de que tingui la màxima visibilitat”.

Per la seva banda, l’alcalde Oscar Sánchez ha volgut agrair la visita de la presidenta de la Cambra de Tarragona perquè “són els grans especialistes en la manera de fer promoció econòmica al territori”. El batlle constantinenc ha manifestat la seva satisfacció i ha confirmat que espera que “ben aviat puguem anunciar nous projectes i noves iniciatives per tal d’intentar que l’activitat econòmica comenci a rodar”. L’alcalde ha afegit que és conscient que “són moments molt difícils per a tothom i és amb aquestes sinergies amb les quals hem de treballar per millorar”.


Segueix-nos!

Agenda