Notícies de la Cambra

CONFIANÇA. Amb l'empenta de tots ens en sortirem

A la Cambra de Tarragona encetem una campanya per posar en valor totes les accions i serveis que tenim a la teva disposició. Com sempre, ens tens al costat per a tot allò que necessitis, i més ara durant la desescalada i l’etapa postcovid. Segueix el #CambraTGNactuem. Comencem parlant de la necessitat de generar confiança.

Caure en el desànim, malgrat el patiment viscut no és una opció. Cal que ens aixequem amb la força i el convenciment de que amb l’empenta de tots ens en sortirem. A la Cambra de Tarragona fomenten l’emprenedoria, la iniciativa privada, la captació d’inversions i la millora de les infraestructures i la mobilitat. Per fomentar aquest esperit hem aconseguit: 1.120 assistents a jornades econòmiques, 220 participants a simposis sectorials, i més de 5.000 persones que han assistit a les Fires de l’Ocupació per buscar feina o canviar la que tenien, a la recerca de nous horitzons laborals. Confiança és, també, sentir-te segur a l'hora de muntar el teu negoci: hem tutoritzat més de 120 nous projectes de negoci a l'any.

Així mateix, estem impulsant la implantació del Segell Comerç de Confiança per activar el consum segur i responsable en els nostres establiments comercials.


Segueix-nos!

Agenda