Notícies de la Cambra

La Cambra s’adhereix a l’Alianza para la FP Dual

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, juntament amb Guillem Salvans, sènior project manager de la Fundació Bertelsmann, i María Tosca, directora de Empleo, Formación y Emprendimiento de la Cámara de España, han formalitzat l’adhesió de la Cambra de Tarragona a l’Alianza para la FP Dual. L’acte s’ha desenvolupat en el marc de la primera Fira de l’FP Dual a Tarragona, iniciativa impulsada per la Corporació tarragonina amb la participació dels INS Pere Martell, Comte de Rius, Vidal i Barraquer, Cal·lípolis, Andreu Nin, Escola Joan XXIII, Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i la Fundació Bertelsmann.

L’Alianza para la FP Dual és una xarxa estatal d’empreses, centres educatius i institucions que té com a objectiu impulsar l’FP Dual a tot l’Estat. Va néixer l’any 2015 de la mà de la Fundació Bertelsmann, Cámara de Comercio de España, Fundació Princesa de Girona i CEOE. Actualment té més de 1.200 membres adherits.

A la foto de grup, i d’esquerra a dreta, Guillem Salvans, senior project manager de la Fundació Bertelsmann; Enric Borràs, assessor tècnic de l’Alianza para la FP Dual; María Tosca, directora de Empleo, Formación y Emprendimiento de la Cámara de España; Marc de Semir, director de Comunicació de la Fundació Bertelsmann; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Carlota Torrens, assessora tècnica de l’Alianza para la FP Dual; Xavier Fabregat, assessor tècnic de l’Alianza para la FP Dual; ​Josep Oriol Fernández, responsable de Formació de la Cambra de Tarragona i Daniel Martín, director gerent de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda