Notícies de la Cambra

VÍDEO. L’Ambaixador d’Espanya a Senegal, al “Bon dia Tarragona”

Alberto Virella Gomes, ambaixador d'Espanya a Senegal, ha participat en una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” de la Cambra on ha explicat les oportunitats per les empreses estatals al país africà.Un país que aposta per la inversió privada per tal d'eixugar el deute que arrossega.

Virella ha assegurat que Senegal té un índex adequat de transparència i seguretat a l'hora de fer-hi negocis. Ha assenyalat que és una societat que ha sabut gestionar bé la seva diversitat ètnica i religiosa i això fa que sigui una economia creixent amb un increment del poder adquisitiu de la població. Dins dels productes alimentaris, Virella ha apuntat que existeix una demanda d'embotits i de vi. Unes 60 empreses espanyoles estan establertes a Senegal i el comerç entre els dos països es va incrementar un cent per cent de 2009 a 2018. L’Ambaixador ha remarcat que aquest creixement seguirà i ha posat com a exemple de noves oportunitats d'inversió la celebració dels Jocs Olímpics de la Joventut que es durà a terme a Dakar el 2022.

A la foto, Alberto Virella, ambaixador d’Espanya al Senegal amb Carlos Arola, vicepresident de la Cambra, que s’ha encarregat de presentar la jornada.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i Caixa Bank. I la col·laboració de Bic Graphic i AC Hotels.


Segueix-nos!

     

Agenda