Notícies de la Cambra

Vens a fer negocis a Cambodja, Vietnam i Singapur?

Del 10 al 20 de juny la Cambra de Tarragona estarà de missió empresarial a Cambodja, Vietnam i Singapur, mercats que, com explica Roberto Barros, director d’Internacionalització, “són una gran oportunitat pels nostres exportadors atesa la gran acceptació que hi tenen els productes procedents d’Europa, per ser sinònim de qualitat”.

Cambodja comença a despertar, i ja porta uns anys essent un destí d'inversió d'empreses asiàtiques que aprofiten els seus baixos costos laborals per produir-hi. També hi ha força inversió europea que participa en els seus projectes d'infraestructures i desenvolupament industrial i comercial.

Vietnam, amb uns 90 milions d'habitants i un creixement del set per cent en els últims anys, presenta actualment bones oportunitats en maquinària i béns industrials, productes alimentaris i begudes, sector primari, així com en infraestructures d'equipament urbà, energètics, de transport i comunicacions; sense oblidar els medicaments, serveis d'enginyeria, consultoria i turisme.

Singapur, una de les economies més desenvolupades del món, ens ofereix oportunitats en el tractament d'aigües i residus, plantes industrials i petroquímiques, infraestructures ferroviàries, de metro i marítimes, biotecnologia, dispositius mèdics, alimentació i begudes, moble i habitat, material elèctric i electrònic...

Per a més informació contacta amb Roberto Barros a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda