Esdeveniments

El director general a MSC Cruceros, el 7 de març al Bon dia

Fernando Pacheco, director general a MSC Cruceros i Explora Journeys a Espanya, vindrà a la Cambra de Tarragona el 7 de març a les 9 hores per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Cambra.

Pacheco parlarà de “MSC Cruceros, l’aposta per Tarragona com a destí” i durant la seva intervenció presentarà la companyia a nivell global i més específicament a Espanya amb la mirada posada en el futur.

Durant la jornada, es tractaran temes com ara el nombre d'escales de la companyia a Tarragona, quants passatgers s'espera que rebi el Port i quines són les excursions més demandades. A més, donarà unes pinzellades del darrer estudi que s’ha realitzat sobre creueristes i claus del Pla de Sostenibilitat de MSC Creuers.

Fernando Pacheco va iniciar a l’any 2001 la seva trajectòria professional a Costa Cruceros com a comercial de la naviliera italiana. El 2002, i continuant lligat al sector dels creuers, va començar a formar part del grup MSC com a comercial a MSC Cruceros on, després de quatre anys d'èxit professional, va ascendir al càrrec de cap de vendes; un any més tard, el 2007, va ser nomenat director comercial d’MSC Creuers.

Després de vuit anys a MSC Creuers en què va formar part del creixement de la companyia, va emprendre una nova singladura professional a Logitravel com a responsable de la contractació de producte creuer al grup, on va aconseguir posar en marxa el procés d'internacionalització de Logitravel. Tres anys després de la seva sortida, el 2013, va tornar a MSC Cruceros ocupant el càrrec de director comercial i màrqueting.

El 2016, va ser nomenat director general adjunt de MSC Cruceros España, càrrec que va ostentar fins al setembre del 2017, quan va ser promocionat a director general per donar suport al creixement del negoci a tot el mercat. Des d'aleshores, Fernando treballa i col·labora amb el pla d'expansió de la companyia. I des de l'estiu del 2023 és director general de la nova línia d'estil de vida de luxe del grup MSC, Explora Journeys.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Caixabank i el Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda