Esdeveniments

Al març desembarcarem a Cuba i Puerto Rico

La Cambra de Tarragona ha organitzat del 10 al 16 de març una missió comercial amb destí a Amèrica, concretament a Cuba i Puerto Rico.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional, “Puerto Rico, amb una població de poc més de tres milions d'habitants, presenta oportunitats de negoci a diversos sectors com ara en infraestructures.

L’illa és també un important centre de fabricació farmacèutica, oferint oportunitats a la cadena de subministrament i desenvolupament. La gestió sostenible de l’aigua i els residus és essencial, obrint espai per a solucions innovadores. L'interès creixent en energies renovables suggereix oportunitats en la inversió i el desenvolupament de projectes sostenibles. La demanda de maquinària i components automotrius pot estar impulsada pel creixement econòmic i la modernització. A més, hi ha un mercat en creixement per a productes alimentaris i de begudes d'alta qualitat, que podria ser prometedor per als emprenedors.

Cuba, amb una població d'uns 11 milions d'habitants, ofereix diverses oportunitats de negoci. La modernització d'infraestructures, com ara carreteres i sistemes de transport, és una necessitat evident. A més, la indústria farmacèutica cubana ha guanyat reconeixement internacional, cosa que suggereix possibles col·laboracions en recerca i desenvolupament. La gestió eficient de l’aigua i els residus és una preocupació creixent, presentant oportunitats per a solucions sostenibles. L’impuls per fonts d’energia renovable també crea un mercat receptiu. Amb el desenvolupament econòmic, s'espera un augment de la demanda de maquinària i components automotrius. A més, el mercat gurmet i de begudes premium mostra un interès creixent.

Les missions de la Cambra de Tarragona són multisectorials i estan obertes a exportadors d’arreu de l’Estat.


Segueix-nos!

Agenda