Esdeveniments

Franc Ponti, EADA, el 29 de febrer al Bon dia Tarragona

Franc Ponti, professor a EADA Business School, vindrà a la Cambra de Tarragona el 29 de febrer a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Cambra en format híbrid.

Ponti parlarà de: “Equivoca't ràpid per encertar abans. La gestió dels errors en la innovació”. I en el decurs de la seva intervenció ens introduirà en l'art d'equivocar-nos a través de la presentació de diversos tipus d'errors i estratègies per gestionar-los.  I és que com ens mostrarà, sense equivocacions no és possible innovar.

Qui és Franc Ponti

Franc Ponti és Doctor en Economia i Empresa per la Universitat Central de Catalunya, llicenciat en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya, Màster en Societat de la Informació per la UOC i Diplomat en Psicologia de les Organitzacions i en Direcció d'Empreses per EADA.

Ha cursat, recentment, seminaris de negociació i innovació a la Universitat de Harvard i al MIT. Ha estudiat Design Thinking a la Universitat de Stanford. S’ha format en lideratge amb George Kohlrieser a Esalen, Califòrnia.

Les seves últimes publicacions són "Si funciona, cámbialo", "Inteligencia creativa", "Innovar i preguntar" i “Free Brain”.

Viatja constantment per tot el món impartint conferències i seminaris per a empreses i institucions de la mà d'EADA i de la firma de conferenciants Thinking Heads. Darrerament ha impartit conferències al TedXBarcelona i a Talks at Google.

És professor full-time del Departament d'Estratègia, Lideratge i Persones d'EADA Business School, especialitzat en creativitat, design thinking, innovació i estratègies de negociació i conflicte.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, Caixa i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda