Esdeveniments

Èxit de participació al Simposi de Recursos Humans

Prop de 150 persones s'han inscrit a la dotzena edició del Simposi de Recursos Humans que organitza la Cambra de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de Spitzen Value i Oliveta's, una cita de referència tant pels professionals del sector com per a tots els qui volen estar al dia de les tendències i reptes de tot allò que té a veure amb la gestió de persones al segle XXI.

Hi han participat, com a ponents, representants de Fremap, Salut i Treball, Diputació de Tarragona, Adecco, Presspart Manufacturing, Xarxa Santa Tecla i PortAventura.

Intervencions:

PRIMERA TAULA

“Avaluar el risc psicosocial a les organitzacions. El cas pràctic de la Diputació de Tarragona”.  Julio Seoane, Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria - Desenvolupament RH - Seguretat i Salut.

“Prevenció de Riscos Penals a les Organitzacions”. Mónica Cutilla Díaz,  Advocada Assessoria Jurídica Corporativa de Fremap.

“Talent sense etiquetes”.  Montse Masip,  directora de zona Adecco Fundació.

SEGONA TAULA

“HR Specifics in the Pharma Industry”. Pere Galimany, director de RRHH de Presspart Manufacturing SA.

“Canvi de paradigma: Implementació de la Gestió per Competències”. Fanny Margalef, Direcció Recursos Humans de Xarxa Santa Tecla.

“Què fer per millorar el valor de treballar amb nosaltres”.  Albert Sanantón, director de RRHH de Port Aventura.

“Empresa Saludable - Segell 5Z. El camí a l’excel·lència”. Neus Pons, Product Manager de Salut i Treball.

A la foto principal, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i María Ercilia García Álvarez, virectora de Personal de la URV, en un moment de la inauguració. A les altres dues, ponents a les taules de ponències i debats.

 


Segueix-nos!

Agenda