Notícies de la Cambra

VÍDEO. Necessites personal qualificat i no el trobes?

Àlex Llovet, cap de l'Àrea de Serveis a l'Empresa al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, SOC, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina.

Llovet ha parlat de “Necessiteu personal qualificat i no el trobeu? El SOC us pot ajudar”. I en el decurs de la seva intervenció ha explicat que el Sistema d'Ocupació de Catalunya té com a objectius tant facilitar l'accés de les empreses, i en particular de les petites i mitjanes empreses, als instruments de suport per millorar la capacitat de generar ocupació de qualitat,  com acompanyar i donar eines a les persones en situació d'atur.

L’adaptació de les persones treballadores a les necessitats presents i futures del mercat laboral en un entorn de canvi és una qüestió essencial que cal abordar des de les polítiques públiques per afrontar les reformes estructurals que el sistema requereix.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) disposa de tot un seguit de recursos i programes de subvencions per contribuir que les empreses trobin el talent i el personal qualificat que necessiteu.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Caixabank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.

La sessió ha estat conduïda per Eduardo Sañudo, conseller de Formació de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda