Notícies de la Cambra

La Cambra forma a 825 alumnes i imparteix 11.600 hores lectives

La Cambra de Tarragona va formar l’any passat a un total de 825 alumnes, en les modalitats presencials i online, el que va suposar impartir un total de 11.600 hores lectives, segons ha explicat Josep Oriol Fernández, director de Formació de la Corporació tarragonina.

Així mateix, durant 2023 es va continuar impulsant el Programa d'ambaixadors de l'FP Dual amb 27 actes organitzats, que es van adreçar a 600 persones. A més, es van captar 13 nous ambaixadors, amb la qual cosa la xarxa la conformen ara un total de 50 ambaixadors de diferents especialitats.

Pel que fa al Programa d’FP Dual, la Cambra ha assessorat a 62 empreses i ha organitzat dues jornades de difusió de l'FP Dual amb 120 assistents en total.

Davant la demanda d’instal·ladors de plaques fotovoltaiques, es va impulsar una formació específica a través del Programa Singulars que va formar a 15 alumnes amb un nivell d’inserció laboral del 60 per cent.

Per últim, una vintena de persones cursen el Prostgrau en Transformació Digital per a Directius, que impartim conjuntament amb l’escola de negocis EADA i que va començar a finals de 2023.


Segueix-nos!

Agenda