Notícies de la Cambra

Xavier Rigau, president de la Cepta, visita la Cambra

L’empresari Xavier Rigau, recentment escollit nou president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, Cepta, ha visitat la Casa de la Punxa, seu de la Cambra de Tarragona, on ha estat rebut per Laura Roigé, presidenta.

Rigau ha fet un repàs de quines seran les seves principals actuacions al capdavant de la patronal tarragonina i s’ha interessat per les accions que la Cambra porta a terme en matèria de internacionalització, formació, emprenedoria, digitalització i demanda d’infraestructures.

Roigé i Rigau han mostrat les seves coincidències pel que fa a les iniciatives que cal impulsar al territori a favor de la competitivitat de les empreses i el creixement de l’economia i que passarien, entre d’altres aspectes, per la millora i la inversió de l’administració en aquelles infraestructures considerades estratègiques.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Ramon Marsal, tresorer de la Cambra de Tarragona; Xavier Rigau, president de la Cepta; Laura Roigé, presidenta de la Cambra i José Luis García, membre del Comitè Executiu de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda