Notícies de la Cambra

La Cambra presenta els serveis de formació i promoció a Calafell

Ramon Ferré, alcalde de Calafell, ha rebut a Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, en el marc de la ronda de trobades institucionals que s’impulsen des de la Corporació tarragonina d’ençà la renovació dels Òrgans de Govern i l’elecció de Roigé, per unanimitat, quatre anys més al capdavant de la Cambra.

Val a dir que amb l’ajuntament de Calafell hi ha una bona entesa que s’ha traduït en l’organització de diferents accions de col·laboració a favor de la promoció comercial i l’impuls de la formació al municipi. De fet, en breu començarà un curs d'instal·lació i manteniment de plaques fotovoltaiques i el de manteniment de vehicles lleugers elèctrics.

Aquest any, i com a novetat, s’oferirà una proposta formativa centrada en l’impacte de la intel·ligència artificial, adreçada a emprenedors i empresaris. Tal i com explica Josep Oriol Fernández, director de Formació, “l’èxit en les inscripcions ha superat totes les expectatives, per la qual cosa en programarem una segona edició pel mes de gener”.


Segueix-nos!

Agenda