Notícies de la Cambra

La Cambra, a la presentació de set vins de la firma Aproppòsit

Lluís Colet, vicepresident de la Cambra de Tarragona, ha fet costat a Aproppòsit en l’acte de presentació de set vins (de les DO Tarragona, Priorat, Montsant, Conca de Barberà, Terra Alta, Penedès) un cava, dos licors i un oli. Tots ells productes elaborats fruit de l’aliança entre Grup el Pòsit, que enguany celebra el 50è aniversari, i diferents productors de les Comarques de Tarragona.

Àngel Pérez, director comercial de Grup el Pòsit ha assenyalat que “aquest és un projecte que neix de la nostra filosofia de treballar amb el territori, cercant aliances i unint sinèrgies amb viticultors i productors del nostre entorn i situats en un radi d’uns 70 quilòmetres del Pòsit.”

Per la seva banda, Colet ha dit que “posar en valor els nostres actius i les nostres referències lligades al territori és sempre una inversió intel·ligent que, alhora que ens distingeix, ens ajuda a competir en un món que, tot i la globalització i la digitalització, es desviu cada cop més per gaudir de productes únics, ben fets i amb una història al darrera.”

Val a dir que El Pòsit va ser distingit a la Cambra de Tarragona amb el Premi a la Pime Sostenible, en el marc del Premi Pime de l’Any 2022.

Els productes Aproppòsit es poden trobar a la carta dels establiments del Grup el Pòsit a Tarragona i Cambrils, i també a la botiga online del Pòsit.

A la foto, impulsors d’aquesta iniciativa empresarial amb Lluís Colet, vicepresident de la Cambra de Tarragona; Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils; Montse Adan, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i Saül Garreta, president del Port de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda