Notícies de la Cambra

Dotgainen, nou Partner Tecnològic de Cambra TGN 360

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Gerard Sellarès, director general de Dotgainen, han signat un acord de col·laboració pel qual Dotgainen és convertirà en Partner Tecnològic de Cambra TGN 360, l’àrea de negoci de la Cambra de Tarragona enfocada en la digitalització de les empreses.

Des de fa més de quinze anys Dotgainen es dedica al disseny, implantació i manteniment de les millors solucions tecnològiques del mercat, ajudant als clients a millorar la ciberseguretat i la comunicació, incrementar la col·laboració i reduir els costos operatius, enfortint així el negoci.

Dotgainen ofereix els serveis de telefonia, col·laboració i telepresència; transformació digital; workspace as a service; plans de continuïtat de negoci; serveis gestionats; zero trust; wifi, networking i mobilitat; ciberseguretat; enterprise storage; virtualització i sistemes i cloud.

Per la seva banda, Cambra TGN 360, és un servei que ajuda a les empreses a identificar i anticipar les seves necessitats tecnològiques i digitals treballant l'ara amb la visió del demà. Es distingeix per la manera d'enfocar la realitat, amb una mirada original, proactiva, àgil, eficient i adaptada a les expectatives dels clients.

A la foto, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, flanquejada per Anna Pérez, directora d’Operacions de Dotgainen i Gerard Sellarès, director general de Dotgainen.


Segueix-nos!

Agenda