Notícies de la Cambra

Comença la campanya “Fem realitat negocis a locals buits”

Davant el creixent nombre de locals buits a la ciutat de Tarragona, 1.500 segons el Mapa Comercial de Catalunya, la Cambra ha decidit impulsar una ambiciosa campanya d’assessorament, informació i comunicació per convertir aquests espais sense activitat en negocis viables, que ajudin no només a dinamitzar l’economia sinó també a projectar una imatge proactiva de la capital i la seva oferta comercial.

En aquest sentit, s’han establert tot un seguit de sinèrgies amb les agències immobiliàries de Tarragona per tal de treballar plegats per aconseguir, justament, aquest objectiu.

I com es farà? Amb l’assessorament gratuït de la Cambra de Tarragona, tots els qui vulguin obrir un negoci en un local buit en lloguer, a més dels consells professionals de l’agència immobiliària, rebran un servei d’acompanyament, informació, definició de la viabilitat del negoci, accés a ajudes, subvencions, finançament... “En definitiva, tot el que precisa qualsevol negoci quan comença a caminar. Amb l’afegit de que amb el nostre assessorament afavorirem que s’acabin formalitzant un major nombre de contractes de lloguer”, explica Ramon Sicart, responsable de l’Àrea d’Emprenedoria de la Cambra.

Val a dir que la iniciativa té el recolzament de l’Ajuntament de Tarragona que entén que propostes com aquesta són un actiu de valor per dinamitzar la ciutat.

Foto de presentació de la iniciativa amb Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Montse Adan, primera tinent d’alcalde de Tarragona; Lluís Colet, membre del Comitè Executiu de la Cambra; Ramon Sicart, responsable de l’Àrea d’Emprenedoria de la Cambra, amb diferents representants del sector immobiliari.

Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 623 562 710


Segueix-nos!

Agenda