Notícies de la Cambra

Biovet, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i l’equip directiu de Biovet, han signat la renovació del conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual l’empresa de Constantí donarà suport a les iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses porta a terme la Corporació tarragonina.

Biovet SA es va fundar l'any 1984 de la mà de veterinaris i químics amb una àmplia experiència en la veterinària clínica i en la fabricació d’additius i premescles per alimentació animal.

Actualment, l'empresa compta amb presència en més de 50 països i ofereix un catàleg que cobreix la majoria de les necessitats que es presenten a la indústria d’aus, porcs, ruminants, peixos i la indústria fabricant de pinsos.

Biovet ha estat reconeguda per Cepyme dintre del grup de les 500 millors empreses del país de l’any 2022 i també ha estat reconeguda per la Fundació Innova de la Universitat de Córdoba pels avenços científics en l’estudi de la microbiota digestiva dels animals.

Amb els convenis Premium la institució presidida per Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda