Notícies de la Cambra

Hospital Viamed Monegal, nova Empresa Premium de la Cambra

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Cecília Gras, directora gerent de Clínica Monegal SLU, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual l’Hospital Viamed Monegal farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori, transformació digital i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Hospital Viamed Monegal de Tarragona va començar essent una clínica, fa 90 anys, i en l’actualitat és un hospital de referència a les Comarques de Tarragona a l'àmbit de l’assistència privada. Atén a clients d’asseguradores, pacients privats tant nacionals com internacionals i col·labora amb la sanitat pública.

El nou Hospital Viamed Tarragona, que té com a objectiu l’excel·lència assistencial, és el principal projecte privat sanitari de la província de Tarragona.

Les noves instal·lacions, equipament i, sobretot, l’equip humà permetran donar un completíssim servei assistencial integral, gràcies a que es disposarà, també, de totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques. Incloent l’atenció específica a la dona i al pacient oncològic.

Amb aquests actius, els pacients no s’hauran de desplaçar a altres indrets per ser atesos d’una malaltia complexa, ja que faran activitat assistencial de caràcter terciari i es crearan les Unitats Assistencials Multidisciplinàries.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda