Notícies de la Cambra

El 15 d’octubre volarem a Senegal i Cap Verd

El 15 d’octubre la Cambra de Tarragona volarà a Senegal i Cap Verd en el marc d’una nova missió comercial multisectorial a Àfrica que aplegarà a exportadors vinguts d’arreu de l’Estat, i que es prolongarà fins el 20 d’octubre.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional, “Senegal continua amb la seva aposta de desenvolupament per mitjà del Pla Senegal Emergent, ha accelerat les reformes estructurals que li permeten un creixement continuat, i treballa en la recerca de nous pols de desenvolupament per descentralitzar l'economia. Segueix comportant-se bé el sector de la construcció, i es segueix apostant pel turisme, telecomunicacions i l'agricultura. Són ja moltes les empreses espanyoles instal·lades en aquell país, aprofitant una conjuntura favorable.

Ja fa uns quants anys que anem a Cap Verd i encara ens sorprenen els bons resultats que aconsegueixen les empreses. L'explicació és bastant senzilla, pràcticament els únics competidors són les empreses portugueses. Si exceptuem el vi (que és complicat per la tendència a consumir vins portuguesos) pràcticament tots els altres productes tenen cabuda. Molt interessant el tractament de l'aigua, les energies alternatives i el sector hoteler.”


Segueix-nos!

Agenda