Notícies de la Cambra

25 de maig. Al Bon dia parlarem de l'alternativa de l’hidrogen per a la mobilitat

Héctor Carbonell, director d’Hidrogen i Transició Energètica pel Sud d’Europa a Carburos Metálicos, vindrà a la Cambra el 25 de maig a les 9 del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina en format híbrid.

Carbonell parlarà de “Hidrogen, construint un futur més net”.

Carburos Metálicos, experts en tota la cadena de valor de l'hidrogen, impulsa des del 2021 la Ruta de l'hidrogen, una sèrie de proves de repostatge i subministrament d'hidrogen renovable a autobusos urbans, la qual cosa demostra que aquesta tecnologia està ja disponible per descarbonitzar el transport col·lectiu a les grans urbs espanyoles.

En aquesta xerrada es presentaran també altres projectes de mobilitat com les hidrogeneres, ja en operació, i el seu funcionament. Així com l’experiència en la participació en el consorci H2Ports del Port de València, o la posada en marxa de la primera hidrogenera pública de Carburos Metálicos a Tarragona.

Qui és Héctor Carbonell

Héctor Carbonell, director d'Hidrogen i Transició Energètica per al Sud d'Europa a Air Products (Carburos Metálicos) lidera el compromís de la companyia en el desenvolupament del mercat de l'hidrogen tant a Espanya com a Portugal.

Aquest càrrec està recolzat per 25 anys d'experiència en els mercats B2B de gasos industrials i medicinals, en diverses posicions a EMEA i LATAM, abastant vendes, operacions, cadena de subministrament, màrqueting, venda al detall, implantació d'ERP/SAP i integracions empresarials.

Aquesta extensa carrera professional l'ha desenvolupat en diferents països de tres continents, establint llargs períodes de permanència en països base com Espanya, Estats Units, Alemanya, Xile i Israel.

Enginyer Químic i amb formació acadèmica MBA ha aconseguit una àmplia experiència en la implantació de projectes complexos de transformació i millora de resultats empresarials.

Prova d’un cotxe d’higrogen

En acabar la sessió del Bon dia Tarragona tindrem aparcat davant de la Cambra de Tarragona un Toyota Mirai, un cotxe que funciona amb hidrogen per tal de que el coneguis i descobreixis com funciona aquesta tecnologia.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda