Notícies de la Cambra

Assessorats 70 projectes empresarials en el que portem d’any

De gener a abril d’enguany la Cambra de Tarragona ha assessorat un total de 70 projectes empresarials, procedents de sectors diversos. Un balanç mai vist i que posa de manifest la confiança de la comunitat emprenedora amb els actius i experiència de la Corporació tarragonina.

Ara bé, bona part d’aquest impuls es deu a la decidida aposta de la Cambra per professionalitzar i dotar encara de major contingut l’àrea d’Emprenedoria, dirigida per Ramon Sicart, MBA per la Universitat Rovira i Virgili i amb àmplia trajectòria en el camp de l’emprenedoria.

Amb aquesta mesura la Cambra vol reforçar i adequar el seu cartipàs de serveis a les noves necessitats de les empreses, com recentment ha fet, també, amb la creació d’una àrea de negoci específica, Cambra TGN 360, per assessorar i acompanyar en la transformació digital de les empreses.

L’àrea d’Emprenedoria vol ser un referent proactiu en l’impuls d’un nou ecosistema empresarial on hi tenen un pes creixent les start-ups i les idees de negoci lligades a la demanda de serveis i necessitats digitals, moltes d’elles de nova creació.

De la mà de Ramon Sicart, les persones emprenedores no només reben assessorament, també acompanyament, seguiment del projecte, formació, recerca d’ajuts i finançament, formació, tramitació, networking...

Els objectius de la Cambra de Tarragona passen per tancar l’any després d’haver impulsat més de 150 projectes empresarials.


Segueix-nos!

Agenda