Notícies de la Cambra

La directora territorial d’Economia i Hisenda visita la Cambra

Montserrat Llambrich, directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Tarragona, ha visitat la Cambra on ha estat rebuda per Laura Roigé, presidenta.

Llambrich s’ha interessat pels projectes locals i internacionals que està impulsant la Corporació tarragonina a través de les àrees estratègiques de Formació, Emprenedoria, Internacionalització, Transformació digital i Territori, amb accions a favor de la promoció comercial i econòmica dels municipis de la demarcació i la reclamació de les inversions i millora de les infraestructures necessàries per a la competitivitat de les empreses i la mobilitat de les persones.

Per la seva banda, la directora ha presentat les principals línies d’actuació del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, i  s’ha posat al servei de la Cambra en la defensa del bé comú a favor del creixement econòmic i empresarial.

A la foto, Pere Huguet, responsable d’Administració de la Cambra; Laura Roigé, presidenta i Montserrat Llambrich, directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda