Notícies de la Cambra

Més de 1.500 persones visiten la Fira de l’Ocupació de Calafell

El Port Esportiu de Segur de Calafell ha rebut a més de 1.500 persones de totes les edats a una nova edició, la sisena, de la Fira de l’Ocupació, un esdeveniment en el que 50 empreses, de sectors diversos, han ofert més de 500 llocs de treball.

L’acte d’inauguració ha comptat amb les assistències de Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Ramon Ferré, alcalde de Calafell; Joan Sans, president del Consell Comarcal del Baix Penedès; Miguel Ángel Perín, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Penedès i Mónica Trepat, regidora de Cultura i Ocupació de l'Ajuntament de Calafell.

En la seva intervenció la presidenta de la Cambra ha dit que “l'aposta de la Cambra de Tarragona pel Baix Penedès ha estat sempre una constant, sobretot en el darrers anys. Aquesta Fira n'és una mostra, però no pas l´única.

Les accions a favor de la promoció comercial municipal, la programació de cursos de formació i les actuacions a favor de la Formació Professional Dual al Baix Penedès, refermen el nostre compromís cap a un territori que, per la seva posició geogràfica està cridat a jugar un paper estratègic al país, no en tinc cap dubte.”

L’objectiu de la Fira de l’Ocupació de Calafell ha estat posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

A més dels estands de les empreses participants, els assistents a la Fira de l'Ocupació de Calafell també s’han trobat amb quatre sessions de formació i divulgació, atesos per professionals especialitzats, que els han ajudat en el procés de recerca activa d’una feina.

La Fira de l’Ocupació de Calafell és una iniciativa de la Cambra de Tarragona, però no hauria estat possible sense la ferma col·laboració de l'Ajuntament de Calafell. I té el suport de Cambra d’Espanya, Consell Comarcal del Baix Penedès i l'Ajuntament del Vendrell.


Segueix-nos!

Agenda