Notícies de la Cambra

Garcia Riera, empresa Premium de la Cambra

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Xavier Garcia Riera, fundador de Garcia Riera, han renovat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Garcia Riera farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Fundada a Vila-seca, a mitjans dels anys seixanta, pels germans Josep i Xavier Garcia Riera, la companyia aporta solucions integrals de construcció, sense perdre de vista els seus valors fundacionals: compromís amb la qualitat, seguretat laboral, i respecte amb l’entorn.

Actualment, amb la segona generació al capdavant del negoci, Garcia Riera ha evolucionat, des d’una empresa local de construcció, fins a convertir-se en un destacat grup de construcció. El model de creixement ha estat la suma del servei i la flexibilitat d’una empresa local, amb l’operativa, planificació i la capacitat professional que necessiten les grans constructores globals.

Garcia Riera ha esdevingut avui un referent en el sector de la construcció i dels manteniments industrials, amb una important penetració en el mercat català.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda