Notícies de la Cambra

28 de març. Juan Crespo, director de l’Aeroport, al Bon dia Tarragona

Juan Crespo, director de l’Aeroport de Reus, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 28 de març a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia, que organitza la Corporació tarragonina en format híbrid.

Crespo parlarà de “Un Aeroport integrat al seu entorn” i en el decurs de la seva intervenció explicarà que l’Aeroport és una infraestructura clau pel territori. Amb una llarga tradició que el vincula al seu entorn, ha esdevingut un element fonamental per al desenvolupament del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, com a principal porta d’entrada internacional i pel seu valor com a servei públic.

A dia d’avui, l’Aeroport encara els grans reptes de futur amb noves instal·lacions adaptades a les necessitats de la demanda i recuperant les connexions amb els principals mercats europeus.

Juan Crespo és enginyer en Organització Industrial i enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha realitzat el Màster en Gestió i Direcció Aeroportuària i Aeronàutica de l'Aeronautical Business School. També està completant el Programa de Desenvolupament Directiu de l’IESE Bussiness School.

Es va incorporar a Aena l'any 2001, a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, on ha exercit diferents responsabilitats al departament d'Enginyeria i Manteniment (2001-2012) i com a executiu de servei (2012-2017).

El setembre de 2017 va ocupar la direcció de l'Aeroport de Sabadell, càrrec que va exercir durant dos anys fins que va ser nomenat director de l'Aeroport de Reus.

Els Bon dia Tarragona són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, CaixaBank i el Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda