Notícies de la Cambra

La Cambra a Imex Madrid, aparador de la internacionalització

La Cambra de Tarragona ha tornat a la Fira Imex de Madrid, el gran aparador de la internacionalització per a les empreses espanyoles.

Com és habitual, la Corporació tarragonina ha disposat d’un estand propi on presentar les missions que organitzarà enguany, un total de 15 a 30 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica.

Roberto Barros, director, i Guillem Virgili, tècnic d’Internacional de la Cambra de Tarragona han aprofitat la gran afluència de gent al certamen, superior a la de l’any passat, per posar en valor l’experiència i lideratge en els mercats africans, sobretot els subsaharians, de la Corporació tarragonina. Una posició dominant que és fruit dels prop de 30 anys de visites i contactes comercials en aquell continent.

De fet, la trajectòria de Barros l’acredita com un dels grans especialistes nacionals en els mercats africans i a Imex s’ha encarregat, a més, de moderar una taula rodona on, justament, es destacava el potencial de les economies africanes per a les empreses espanyoles.

La de Tarragona, juntament amb la de Madrid, són les dues úniques Cambres de l’Estat que participen en aquest certamen estratègic pel foment i l’impuls del comerç


Segueix-nos!

Agenda