Notícies de la Cambra

A l’estiu tornarem als dos Congos

Del 14 al 21 de juny els exportadors de la Cambra de Tarragona tornaran a la República del Congo i a la República Democràtica del Congo, en el marc d’una nova missió al continent africà coordinada per Roberto Barros, director d’Internacional de la Corporació tarragonina.

Tal i com assenyala Barros, “la República Democràtica del Congo, amb prop de 85 milions d'habitants i amb creixements anuals de dos dígits, és un mercat clau a l’Àfrica Central. I un dels països amb major potencial de tot el Continent.

Enormes recursos miners afavoreixen el desenvolupament d’aquell país, si bé la seva dimensió geogràfica i l’estat de les vies de comunicació dificulta que el creixement sigui homogeni. Però introduir els nostres productes a Kinshasa és un primer pas per a accedir a aquest enorme mercat.

Pel que fa a la República del Congo, també coneguda com a Congo Brazzaville, té unes dimensions molt més modestes, si bé la seva renda per càpita és més elevada. Està recuperant el dinamisme gràcies a l'augment en els preus del petroli, base de la seva economia. Per tot això, pensem que és un bon moment per a tornar a trepitjar aquell país.”

Les missions de la Cambra de Tarragona, enguany se n’organitzaran 15 a 30 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica, són multisectorials i estan obertes a exportadors d’arreu de l’Estat.


Segueix-nos!

Agenda