Notícies de la Cambra

Santiago Castellà, nou subdelegat del Govern, visita la Casa de la Punxa

Santiago Castellà, nou subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, ha estat rebut a la Casa de Punxa, seu de la Cambra de Tarragona , per Laura Roigé, presidenta, i membres del Comitè Executiu.

En el decurs de la primera visita oficial que Castellà realitza a la Cambra, en qualitat de representant de l’Estat a les Comarques de Tarragona, s’ha posat de manifest que ambdues institucions continuaran treballant amb el clima de cordialitat i col·laboració que sempre ha presidit les seves relacions.

L’oportunitat dels fons Next Generation, per a garantir l’impuls de l’economia, gràcies a la millora de la competitivitat de les empreses, ha estat un dels temes que s’han posat damunt la taula, com també ho ha estat la inversió en infraestructures estratègiques pel territori i el planejament urbanístic de la ciutat de Tarragona, entre altres temes.

Roigé i Castellà han coincidit en que no podem deixar passar el tren dels fons europeus i que tenim una oportunitat única i històrica que hem d’aprofitar si no volem perdre el fil del progrés i l’adequació a les noves tecnologies del nostre teixit productiu.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Ramon Marsal, tresorer; José Luis García, membre del Comitè Executiu, Laura Roigé, presidenta; Santiago Castellà, subdelegat i Daniel Martín, director i secretari de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda