Notícies de la Cambra

Els programes executius d’EADA arriben a Tarragona de la mà de la Cambra

La Cambra de Tarragona ha assolit un acord estratègic de col·laboració amb EADA Business School, una de les tres grans escoles de negocis de Barcelona, amb projecció mundial i reconeixement internacional.

A la pràctica aquesta entesa, entre dues institucions líders en els seus respectius camps d’actuació, es traduirà en una oportunitat única per als socis de la Cambra de Tarragona, atès que mai com ara ho havien tingut tant a l’abast per actualitzar-se en aspectes decisius per a la millora de la competitivitat dels seus negocis i, alhora, per impulsar el seu creixement professional i personal.

A partir d’ara, doncs, els programes executius d’EADA desembarquen a Tarragona i ho fan amb una flexibilitat i unes condicions úniques. 

D’entrada, totes les empreses sòcies de la Corporació tarragonina, així com els membres dels seus respectius equips, gaudiran d’unes condicions molt avantatjoses en el preu de les matrícules.

A més, EADA i la Cambra estudiaran la possibilitat d’impartir aquests mateixos programes a Tarragona, o bé dissenyar-ne d’específics adaptats a les necessitats formatives dels socis, sempre que els empresaris locals manifestin el seu interès. 

En aquest cas, es mantindrien els estàndards de qualitat que distingeixen a EADA, tant pel que fa a continguts com a professors, i per a les empreses suposaria un estalvi en temps i diners, en no haver de traslladar-se a Barcelona per a rebre aquests coneixements.


Segueix-nos!

Agenda