Notícies de la Cambra

Eduard Prats, el 20 de gener al Bon dia Tarragona

Eduard Prats Cot, coordinador de Desenvolupament de Polítiques Corporatives de la UVic-UCC, vindrà a la Cambra el proper 20 de gener a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Cambra en format híbrid.

Abans de començar el Bon dia, a les 8,45 hores, tindrà lloc un esmorzar networking.

Prats parlarà de: “Temps al temps, com gestionar el recurs més preuat en un món digital i urgent”.

Eduard Prats és diplomat en PADE i PDG per l’escola de negocis IESE, titulat en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial per ESIC, Bachelor of Business Administration per ISM, Diplomat en Business Administration. Gestió d'empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Direcció de Màrqueting per EADA.

Eduard Prats és Coordinador de Desenvolupament de Polítiques Corporatives i Director de l’Escola de Postgrau de la UVic-UCC.

Vicepresident de la Fundació Empresarial Gresol, patró de la Fundació Empresarial Gresol, membre de la Xarxa de Business Angels del IESE, soci d’Ineo Corporate Barcelona, membre del Cercle d’Economia, membre del Programa Ambassadors de l’Agència Catalana de Turisme, membre de la Taula “Barcelona Creixement” de l’Ajuntament de Barcelona, president del Comitè Deontològic del “Producto del Año”, expert acreditat en “Estratègia de vendes i creació de xarxes de vendes”, per Barcelona Activa, col·laborador de la Fundació Pere Tarrés i membre del grup de treball “Reusencs Fora Vila”.

Ha estat director general de l’escola de negocis ESIC a Barcelona i adjunt a la direcció general a ESIC Espanya, director general del Palau de Fires i Congressos de Reus i director comercial de la Societat de Valors a Catalunya de Grupo Mapfre, entre d’altres responsabilitats.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda