Notícies de la Cambra

Inbound marketing, així es creen experiències i continguts de valor

Albert Dalmau, CEO d’Olalon, prendrà part el 21 de desembre a les 9 hores a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual. 

Dalmau parlarà de “Inbound marketing, així es creen experiències i continguts de valor”. I durant la seva intervenció explicarà que amb la gran expansió de les xarxes, el comerç electrònic i la comunicació online, el màrqueting de continguts s'ha consolidat com una de les tècniques més potents per connectar amb l'audiència.  

Aquesta estratègia de màrqueting es basa en la creació de continguts de valor capaços d’atraure l'atenció del públic amb l'objectiu de fidelitzar-lo i generar, així, leads i potencials conversions.  

Amb l'evolució dels smartphones i la proliferació de nous canals i formats, la febre de la creació de continguts està en màxims històrics.

En aquest context el ponent presentarà diferents estratègies i recursos, a l’abast de les marques, per connectar amb el públic de forma eficient. 

Albert Dalmau és llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat Ramon Llull i màster en màrqueting online per EAE Business School. Després de treballar per alguns estudis de disseny i comunicació, l’any 2015 funda Olalon, agència de publicitat, disseny i màrqueting online, on actualment n’és el director general, a més de director de comptes i responsable de les estratègies publicitàries i de màrqueting digital. 

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona. 

L’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona té el suport del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra d’Espanya i la Unió Europea. 


Segueix-nos!

Agenda