Notícies de la Cambra

La Cambra impulsa la Guia Comercial de la Bisbal del Penedès

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha presentat la Guia Comercial i de Serveis, una valuosa eina de promoció, que ha comptat amb la realització tècnica de la Cambra de Tarragona, i aplega a 35 establiments que ofereixen un servei professional i especialitzat al municipi i rodalies.

En el decurs de l’acte s’ha donat el tret de sortida a la campanya nadalenca Troba la llum de Nadal, a la que hi participen tots els establiments amb regals, sortejos i promocions que incentiven i premien el consum local.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, ha tancat l'acte felicitant a tots els presents per la seva participació a les formacions de preparació i també per la participació activa en la campanya. Roigé ha acabat dient que “l’actual crisi econòmica ha plantejat nous reptes per un comerç de proximitat que té poc marge per reinventar-se pel seu caràcter tradicional, però que continua essent un actor destacat pel creixement econòmic i per la interacció social que genera, indispensable als pobles".


Segueix-nos!

Agenda