Notícies de la Cambra

VÍDEO. Hem après de l'experiència amb Fernando Romay

Fernando Romay, exjugador de bàsquet, ha participat a una taula rodona dins la campanya d’impuls del talent intergeneracional, Aprendre de l’experiència, que organitza la Cambra d’Espanya i la revista 65YMÁS.

Romay, Lucía Daniela Sempolis, cambrera i exparticipant del programa PICE, i Montse Miralles, directora de RRHH de la Xarxa Santa Tecla, han posat en valor les relacions intergeneracionals als entorns laborals en una taula rodona moderada per la periodista Beatriz Torija.

En el decurs de la jornada han intervingut també Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Manel Castaño, conseller d’Educació, Ocupació, Desenvolupament Econòmic i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Tarragona i Ana Bedia, directora de 65YMÁS.

Aquest esdeveniment té com a antecedents una conversa prèvia que van mantenir Laura Roigé i Lucía Daniela, i reflecteix la iniciativa de la campanya: les relacions intergeneracionals i la seva visió de les quatre habilitats socials, treball en equip, creativitat, adaptabilitat i esforç.

La campanya Aprendre de l'Experiència, organitzada en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de la Cambra d'Espanya amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ha reunit sèniors de reconegut prestigi: Fernando Romay; Fernando Ónega, periodista i president del Comitè Editorial de 65ymás; Teresa Viejo, periodista, escriptora i ambaixadora de bona voluntat d'Unicef; i Pepa Muñoz, propietària del restaurant El Qüenco de Pepa i presidenta de la Federació d'Associacions de Cuiners i Rebosters d'Espanya (Facyre); amb quatre joves, participants de l'esmentat Programa PICE.

L'objectiu d'aquesta trobada ha estat posar sobre la taula els avantatges de les organitzacions intergeneracionals en què els seus membres es nodreixen de coneixement i es transmeten skills essencials com són l'esforç, el treball en equip, l'adaptabilitat i la creativitat.


Segueix-nos!

Agenda