Notícies de la Cambra

VÍDEO. T’has plantejat crear un entorn paperless a l'empresa?

Ismael Gómez, delegat comercial de Camerfirma, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Gómez ha parlat de crear un entorn paperless a l’empresa gràcies a la firma i identitat digital i, en el decurs de la seva intervenció, ha explicat que cada vegada són més les organitzacions que decideixen simplificar les seves gestions administratives i eliminar paper gràcies a les possibilitats que ens ofereixen les solucions de firma i identitat digital existents en el mercat.

Accions com la firma de contractes amb clients, firma d’albarans o sol·licitud de subvencions ja no suposaran, gràcies al paperless, una disminució de la nostra eficiència operativa. A més, disposarem d’una traçabilitat ben clara de tots els tràmits i processos administratius de l’empresa.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

L’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona té el suport del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra d’Espanya i la Unió Europea.


Segueix-nos!

Agenda