Notícies de la Cambra

VÍDEO. Així ajuda la digitalització a l’eficiència energètica

Benito Grande, director d’Inycom Energy, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime que, en format virtual, organitza la Cambra de Tarragona.

Grande ha explicat que l’increment en la despesa de la factura energètica provoca que gestionar aquesta partida sigui, a dia d’avui, un dels principals reptes per a les empreses.

En aquest context, la digitalització es converteix en el gran i imprescindible aliat per assolir que les empreses avancin no només cap a l’eficiència energètica, sinó també  cap a la descarbonització i la sostenibilitat energètica.

Benito Grande, director d’Inycom Energy, és enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i ha cursat The Power MBA, amb especialització en màrqueting digital.

Ha estat cofundador de Efinetika Soluciones Energéticas i ha treballat per Vodafone, SunTechnics Energy Systems, Grupos Electrógenos Gesan i Colt Technology Services.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

L’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona té el suport del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra d’Espanya i la Unió Europea.


Segueix-nos!

Agenda