Notícies de la Cambra

La digitalització, clau per a la millora de l’eficiència energètica

Benito Grande, director d’Inycom Energy, prendrà part el 17 de novembre a les 9 hores del matí a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime que, en format virtual, organitza la Cambra de Tarragona.

Benito Grande explicarà que l’increment en la despesa de la factura energètica provoca que gestionar aquesta partida sigui, a dia d’avui, un dels principals reptes per a les empreses.

En aquest context, la digitalització es converteix en el gran i imprescindible aliat per assolir que les empreses avancin no només cap a l’eficiència energètica, sinó també  cap a la descarbonització i la sostenibilitat energètica.

En aquesta sessió parlarem, a més, de noves tecnologies, iniciatives, models de gestió i casos d’èxit que poden servir de referència per impactar en els resultats econòmics, socials i mediambientals de les empreses. També de la teva.

Benito Grande, director d’Inycom Energy, és enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i ha cursat The Power MBA, amb especialització en màrqueting digital.

Ha estat cofundador de Efinetika Soluciones Energéticas i ha treballat per Vodafone, SunTechnics Energy Systems, Grupos Electrógenos Gesan i Colt Technology Services.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

L’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona té el suport del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra d’Espanya i la Unió Europea.


Segueix-nos!

Agenda