Notícies de la Cambra

VÍDEO. Big Data Science, casos i solucions per a la pime

Pablo Cebriá, CEO de Todoesdata, ha pres part a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Cebriá ens ha mostrat el poder del Big Data Science i ens ha explicat que la capacitat de recollir, analitzar i emmagatzemar les dades dels clients ha estat i és un dels principals avantatges de la digitalització.

Amb el Big Data Science les empreses poden entendre millor les preferències dels seus consumidors i, conseqüentment, oferir-los-hi productes més personalitzats.

Pablo Cebriá, enginyer de Camins, Canals y Ports per la Universitat de València, postgrau en Data Science i Machine Learning per la Universitat de Barcelona i Executive Master en Business Analytics per ESADE, és soci fundador y CEO de Todoesdata, consultora estratègica centrada en la consecució d’objectius i creixement empresarial a través de Data Science. És també professor d'Executive Data Science a ESADE y de Big Data a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

L’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona té el suport del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra d’Espanya i la Unió Europea.


Segueix-nos!

Agenda