Notícies de la Cambra

H&T Presspart, Premi a la Digitalització i la Innovació

H&T Presspart, membre del grup alemany Heitkamp & Thumann, amb planta productiva a l’Arboç, fabrica una àmplia gamma de dispositius i components d'administració de fàrmacs respiratoris per al mercat farmacèutic.

Especialitzada en la fabricació de components plàstics modelats per injecció, les gammes de productes i serveis d'H&T Presspart inclouen actuadors MDI, inhaladors de pols seca i actuadors de dispensació, així com la fabricació de dispositius complexos multicomponent per a sistemes d'administració de fàrmacs des del concepte de disseny fins a la industrialització.

H&T Presspart dona feina a 200 persones i factura uns 50 milions d'euros anuals. La divisió H&T Presspart exporta a tot el món, té oficines comercials a l’Índia, Xina, Estats Units i Sud-Amèrica. I plantes productives, a més de l’Arboç a Blackburn (Anglaterra), Nidau (Suïssa) i Marsberg (Alemanya).

Durant els darrers cinc anys H&T Presspart ha passat per un procés de transformació digital i innovació a totes les àrees productives i administratives de l'empresa. Amb aquesta transformació, H&T Presspart ha aconseguit millorar l'experiència del client i dels empleats amb eines digitals. A més, s'ha aconseguit més agilitat i un augment d'eficiència en tots els processos relacionats.

Ha recollit el Premi a la Digitalització i Innovació, Thomas Portune, Chairman y Managing Director d’H&T Presspart.


Segueix-nos!

Agenda