Notícies de la Cambra

Sorigué, Premi a l’Empresa Responsable

Sorigué neix l’any 1954 de la mà de Julio Sorigué. Dedicada, inicialment, a la producció d'àrids i tractament d'asfalts.

En els darrers 15 anys, després del primer relleu generacional de la companyia, s'ha transformat en una empresa moderna, dinàmica i diversificada entrant en noves àrees de negoci com els serveis urbans, el cicle de l'aigua i l'energia.

El grup aposta decididament per l'economia circular i la responsabilitat en totes les vessants: la social, mediambiental i de governança.

El seu compromís s'evidencia en els informes de sostenibilitat i en les accions impulsades per la seva fundació des de fa més de 30 anys. A més, ha estat la primera constructora catalana a obtenir la doble certificació a RSC i Compliment i està impulsant la innovació per millorar els seus productes i serveis des d'un punt de vista sostenible: paviments fotovoltaics, envasos biodegradables, depuració d'aigua mitjançant membranes de grafè, entre altres.

La seva plantilla ha passat de 1.500 a 5.000 persones en els darrers 12 anys. Demostrant que no és incompatible el creixement i l’evolució amb el compromís i la responsabilitat.

Ha recollit el Premi a l’Empresa Responsable, Ana Vallés, presidenta de Sorigué.


Segueix-nos!

Agenda