Notícies de la Cambra

VÍDEO. "Marques, mitjans i audiències: la comunicació eficaç a l’era del (des)amor"

Alejandro Teodoro, director de Branded Content i Accions Especials a Godó Strategies, Grup Godó, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona que organitza la Cambra en format híbrid i que ha presentat Ramon Marsal, tresorer de la Corporació tarragonina.

Teodoro ha parlat de "Marques, mitjans i audiències: la comunicació eficaç en l’era del (des)amor".

I ha explicat que “parlem massa de comunicació. Però poc de comunicació eficaç. Parlem molt de comunicar, però menys d’aconseguir els objectius. I em faig una pregunta: s’està comunicant amb eficàcia per aconseguir els objectius? Els temps canvien. Les marques evolucionen. Els mitjans es transformen. I les audiències… Vaja, de fet, ja no podem parlar d’audiències. Parlem de personalització, d’individus tremendament exigents amb un allau de possibilitats al seu voltant i contínuament impactats per multitud de canals que no es relacionen igual amb els mitjans i les marques. Tot és més ràpid, tot és més fugaç i apareixen nous actors en escena... però no tot canvia.

A la jornada descobrirem alguns dels aspectes que les marques han de tenir en compte en la seva relació amb mitjans i audiències per comunicar, això sí, amb eficàcia.”

Alejandro Teodoro, “vila-secà de cor però nascut a Reus”, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Professional especialitzat en comunicació corporativa i relació amb mitjans, branded content, oratòria i relacions institucionals.

Durant vuit anys va impulsar plans de comunicació i de desenvolupament de negoci a nivell nacional i internacional en diferents agències de comunicació a Barcelona. Des de 2016 treballa a Godó Strategies, on dirigeix la unitat de Branded Content i Accions Especials per als diferents mitjans de Grup Godó (La Vanguardia, Mundo Deportivo, RAC 1, RAC 105…), feina que compagina amb la formació en múltiples àmbits de la comunicació.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona, amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda