Notícies de la Cambra

VÍDEO: “Blockchain per a la pime: els usos que ningú t’ha explicat”

Javier Belarte, director d’IT i Transformació Digital a Grup KH, ha pres part a una nova sessió en format virtual del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona.

Belarte ha parlat de "Blockchain per a la pime: els usos que ningú t'ha explicat" i en el decurs de la seva intervenció ha presentat un Blockchain orientat a les empreses, que funciona com una base de dades distribuïda i que permet "digitalitzar la confiança".

Javier Belarte Ballester és conferenciant, divulgador i dirigeix el departament de Sistemes de la Informació i Transformació Digital a Grup KH. És responsable de la implantació d'un sistema global de transformació digital cap a la indústria 4.0. També és director tecnològic de Xpander, spin off del Grup KH, especialitzada en el desenvolupament d'aplicacions Blockchain per a diferents plataformes.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

En el que portem d’any l’Oficina, dirigida per Sergi Bel, ja ha assessorat a un centenar d’empreses, d’una vintena de sectors productius.


Segueix-nos!

Agenda