Notícies de la Cambra

20 exportadors, a les dues missions de setembre

La Cambra de Tarragona estrena la nova temporada d’internacional amb força. I és que una vintena d’exportadors vinguts d’arreu de l’Estat i de sectors productius diversos prendran part a les dues missions comercials presencials que s’han programat per aquest mes de setembre i que, com és habitual, estaran coordinades per Roberto Barros, director d’Internacional.

Les dues noves prospeccions de mercats tindran com a destí el continent africà, concretament la regió subsahariana, on la Cambra de Tarragona és líder nacional per la seva trajectòria i per la quantitat i qualitat de contactes comercials que, en poc mes d’un quart de segle, hi ha generat. Uns llaços i experiència que resulten imprescindibles per les empreses tarragonines, catalanes i espanyoles que hi volen fer negocis.

Així, doncs, la primera missió visitarà Benín i Togo dels dies 11 al 17 de setembre. I la segona volarà a Gabon i Camerun dels dies 28 de setembre al 5 d’octubre.

Val a dir que abans de que acabi aquest any, s’han programat quatre missions comercials més a Senegal, Cap Verd, Kènia, Tanzània, Sud-àfrica, Moçambic, Maurici i Madagascar.


Segueix-nos!

Agenda