Notícies de la Cambra

Un 70% d'empreses augmenta plantilla a la Fira de Calafell

Un 70 per cent de les empreses que van participar a la Fira de l’Ocupació de Calafell, celebrada el 10 de maig i organitzada per la Cambra de Tarragona, diuen que han incrementat plantilla gràcies als contactes realitzats durant aquest esdeveniment.

Aquestes, i d’altres xifres, es recullen a l’enquesta de valoració i satisfacció que la Corporació tarragonina ha elaborat en base a les dades aportades per les empreses participants.

Un 85 per cent de les empreses afirmen que quan es torni a organitzar hi participaran. La nota mitjana que li posen a l’organització és d’un 8,75 sobre 10. Que puja fins al 9,50 quan es tracta de valorar els serveis rebuts pel que fa a ubicació, aparcament, horari, material facilitat per l’organització... A més, un 64 per cent considera que està més ben organitzada que altres fires.

Les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona tenen com a objectiu posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen. Per trajectòria, contactes i experiència s’han convertit en la principal plataforma laboral del sud de Catalunya.

A la de Calafell hi van assistir 37 expositors que van atendre a un miler de visitants.

“Un altre dels seus valors i atractius, a més de la qualitat de l’oferta, és que tant la participació de les empreses com la inscripció dels visitants és de franc”, afegeix Josep Oriol Fernández, director de les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda