Notícies de la Cambra

El Comitè Executiu de la Cambra visita Infinitum

El Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona ha visitat Infinitum on, a més de conèixer aquesta infraestructura de la mà de Mariluz Pujol, directora corporativa, hi ha celebrat la seva reunió periòdica.

Infinitum és un grup empresarial dedicat a la gestió integral d’un resort de golf, la seva promoció immobiliària, instal·lacions esportives i diversos restaurants. El grup, integrat per dues empreses, Infinitum i Infinitum Travel, dona feina a un centenar de treballadors.

Infinitum, propietat de CriteriaCaixa, compta amb instal·lacions per a la pràctica del golf de 45 forats distribuïts en tres camps: Lakes, Ruins i Hills, que han estat inclosos entre els 100 Millors Camps d’Europa Continental.

El resort, que el 2021 va ser ha nomenat, per tercer any consecutiu, com a “Millor Complex de Golf d’Europa" als World Golf Awards, compta a més amb dues cases club, cinc punts de restauració i un club de platja d’avantguarda.

Amb nombrosos reconeixements a les seves polítiques mediambientals, impulsa la primera fase de la seva promoció immobiliària amb 150 habitatges d’alt standing.

Val a dir que Infinitum va ser distingida l’any passat amb el Premi al Creixement Internacional, en el marc dels Premis a la Internacionalització de les Empreses que atorga la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda