Notícies de la Cambra

“De què parlem, realment, quan parlem d’Indústria 4.0?”

Jordi Colet Vernet, director general de Proacit Soluciones y Sistemas, prendrà part el 15 de juny a les 9 hores del matí, a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime que, en format virtual, organitza la Cambra de Tarragona.

“De què parlem, realment, quan parlem d’Indústria 4.0?” és el títol de la seva intervenció i en el decurs de la mateixa explicarà que “quan parlem d'Indústria 4.0, o digitalització del món industrial, ens referim a una visió de la fabricació amb tots els processos interconnectats mitjançant la combinació de dades de fonts externes i internes i Internet de les Coses (IoT). Amb una interfície d'usuari simplificada (UX) i orientada al treball de camp (Mobile) i amb informació en temps real que agilitza la presa de decisions a qualsevol nivell (Analytics) sota un marc de ciberseguretat.

En aquesta digitalització del món industrial és imprescindible una convergència entre les operacions reals en planta i els processos de gestió, fet que implica la modificació dels processos interns actuals de les empreses.”

Jordi Colet és tècnic superior en xarxes telemàtiques, enginyer tècnic informàtic, MBA i màster en ciberseguretat. Ha treballat a Siemens i des de l’any 2006 és soci fundador de Proacit Soluciones y Sistemas, firma dedicada a la transformació digital, Indústria 4.0 i ciberseguretat en OT i de ITECH515, empresa especialitzada en programari d'adquisició i tractament de dades de procés i mediambientals.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda