Notícies de la Cambra

“Sincerament, creus que la teva empresa resistiria un ciberatac?”

En un mon cada cop més caòtic i volàtil, els lladres de tota la vida són els que més ràpid s’han digitalitzat i adaptat a les noves tecnologies per crear ciberamenaces cada cop més sofisticades. 

Disposen de recursos, temps i eines per atacar a les empreses. Què podem fer per protegir-nos i estar preparats? En aquesta nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, del 26 de maig a les 9 hores i a través de la plataforma Zoom, explicarem com actuar davant aquestes amenaces per millorar la ciberseguretat i resiliència de les empreses.

I ho farem de la mà de Gerard Clares, enginyer en Sistemes per la UAB, màster en sistemes cloud, hacker ètic i pentester.

Sergi Querol, desenvolupador d’infraestructures cloud, tècnic superior en Sistemes i cibercooperant al Instituto Nacional de Ciberseguridad.

Ambdós, professionals a l’empresa Solucions IT Xipset SL.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda