Notícies de la Cambra

La coreana Iljin invertirà 600 milions a les Comarques de Tarragona

A la Cambra de Tarragona volem felicitar al Govern de Catalunya, i més en concret a Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball, per la seva capacitat de negociació que ha fet possible que Mont-roig acabi essent la seu d’una planta de la coreana Iljin que es dedicarà a fabricar un component clau per a les bateries dels cotxes elèctrics, una inversió amb un alt valor afegit que beneficiarà al conjunt de les Comarques de Tarragona i al país.

Estem parlant de 600 milions d’inversió, la xifra més alta del últims 15 anys a Catalunya, pel que fa al sector industrial. I la creació de més de mig miler de llocs de treball. Als que s’hi haurien d’afegir els indirectes més l’efecte tractor que provocarà aquesta infraestructura.

Totes les inversions són sempre benvingudes, però aquesta encara ho és més atès el moment en el que arriba, (enmig de la crisi derivada per la pandèmia i la guerra. I la pèrdua de la inversió de la fàbrica de bateries cap a Sagunt) i la naturalesa de la inversió, estratègica en la transició cap a una mobilitat elèctrica més sostenible.

A la Cambra de Tarragona ens posem al servei d’aquest projecte per col·laborar en tot allò que sigui precís per tal de, en la mesura de les nostres possibilitats, contribuir al seu èxit.


Segueix-nos!

Agenda