Notícies de la Cambra

Parc Central, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Francisco Lambea, gerent de Parc Central, han signat la renovació del conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Parc Central donarà suport a les iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses porta a terme la Corporació tarragonina.

Parc Central és un centre comercial d'àmbit supraregional al centre de Tarragona, que aquests dies celebra el seu 25 aniversari. Disposa de tres plantes d'activitat comercial, 35.000 metres quadrats, 1.000 places d'aparcament i més de 100 operadors, entre els quals hi ha marques capdavanteres com Zara, Mango, Desigual, Massimo Dutti, H&M, Mayoral, Foot Locker, Guess, Levi's, Primark... Així com destacades firmes d'alimentació, restauració, llar i entreteniment com són Esclat, McDonald's, Udon, KFC, IKEA, Yelmo Cines...

En aquest sentit, Parc Central és el player referent del comerç, la moda i el lleure a les Comarques de Tarragona i les àrees properes de Lleida, on els clients gaudeixen d’una àmplia oferta en moda i serveis, alhora que viuen una memorable experiència de visita.

Actualment, Parc Central té ocupada gairebé la totalitat de la superfície comercial. Tot això gràcies a anys de treball en l'optimització i la millora tant de les infraestructures com dels serveis que ofereix.

Amb els convenis Premium la institució presidida per Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda